Nepersijungia ant benzo!
Nepersijungia ant benzo!
Iškart sakau kad čia ne mano calio bėda. Bėda yra tame kad kad nebepersijungia nuo dujų ant benzo. Jungiklis yra trijų padėčiu ar gali būti bėda jame? O gal varikliukas per daug dujas pamėgo?
Juokauju čia aišku 
c20let
Re: Nepersijungia ant benzo!
šiaip kai perjungiu į benzo padėti užsidega abi lemputės kurios reiškia kad yra vidurinė padėtis iš tikrųjų. Ta vidurinė padėtis reiškia kad variklis dirba ant benzo bet pakėlus apsukas automatiškai persijungia ant dujų bet db yra taip kad laikant apsukas aukštai variklis dirba ant benzo o kai atleidi gazą iškart persijungia ant dujų. Tai lb užknisa kai baigiasi dujos (o dujų kiekio balione niekas nerodo nebent pagal ridą gali žiūrėti kiek pylei ir kiek maždaug su tiek gali pravažiuoti bet tai netikslu) ir nori persijungt ant benzo bet neina nes atleidus gazą iškart persijungia ant dujų ir užgęsta o ant benzo važiuot laikant aukštas apsukas neįmanoma normalei
c20let
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Tai manau, pats atsakei - kad turbut jungiklis parejas
O siaip kas per blogas iprotis vazinet, tol, kol baigiasi kuras. Gi nesunku i rida zvilgtelt ir uzsukt i degaline
Jei draskos, tai zino, kad dazniau i degaline uzsukt reik
nors man ir veikia duju balione matuoklis, bet dazniausia ziuriu i rida 
Calibra nr1: http://forum.calibra-club.lt/viewtopic.php?p=126720 [sold]
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
Bet kad pagal ridą netikslu jei pvz pavazinėji kažkiek labiau spausdamas pavaras perjungi prie aukštesnių apsukų tai ryja gi daugiau ir gaunasi netikslumai be to ir kompas svaigsta kartais. Rodo nenormalias sąnaudas kartais važiuojant ramiai rodo virš 20l kuro sąnaudas o kartais vos virš litro tai čia nesąmonėNightBoy rašė:Tai manau, pats atsakei - kad turbut jungiklis parejasO siaip kas per blogas iprotis vazinet, tol, kol baigiasi kuras. Gi nesunku i rida zvilgtelt ir uzsukt i degaline
Jei draskos, tai zino, kad dazniau i degaline uzsukt reik
nors man ir veikia duju balione matuoklis, bet dazniausia ziuriu i rida
c20let
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Atsijunk perjungėjo fiškę, išsiardyk perjungėją ir gerai apžiūrėk jungiklio lydvietes. Manau užteks perlituot. Retai kada jungiklis sugenda. Jei jau būtų sugedęs, tai dažniausiai nebesifiksuoja tam tikroje padėtyje ir panašiai.Dochturbo rašė:Iškart sakau kad čia ne mano calio bėda. Bėda yra tame kad kad nebepersijungia nuo dujų ant benzo. Jungiklis yra trijų padėčiu ar gali būti bėda jame? O gal varikliukas per daug dujas pamėgo?Juokauju čia aišku
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
C20NE
Ok išardysiu ir pažiūrėsiu kame reikalas. Tik vat dar vienas dalykas. Kai pvz yra dujų ir benzo tai ant benzo persijungia ir važiuoja gerai o vat kai dujos baigiasi tai jau ir ant benzo nebeperjungsi
c20let
-
Vytautas88
- Veteranas
Dujos paprastos ar EKO (II kartos)? Koks perjungėjas? Modelį paminėk.
C20NE
C20NE
Tamona in-3 ant jungiklio parašyta. Be to išardžiau pažiūrėjau kad 6 kontaktų fiškėj vienas jungiklis pakepęs kažliek
c20let
-
Vytautas88
- Veteranas
Pas mane toks pat perjungėjas. Koks dar jungiklis fiškėje?Dochturbo rašė:Tamona in-3 ant jungiklio parašyta. Be to išardžiau pažiūrėjau kad 6 kontaktų fiškėj vienas jungiklis pakepęs kažliek
C20NE
C20NE
Jungiklis ne fiškėje ne taip supratai. Pats jungiklis juk prie laidų jungiasi per fiškę apie ją ir kalbu joj ir pakepęs vienas kontaktas. Foto db neturiu galimybės bet manau pas tave toks patKoks dar jungiklis fiškėje?
c20let
-
Vytautas88
- Veteranas
Jei pats elektronikoje nesigaudai, tai nuvažiuok pas dujininkus. Analogiškas perjungėjas iki 50 litų berods kainuoja.
P.S.: bet pradžiai (prieš perkant) siūlyčiau pabandyt perjungėją iš kitos mašinos. Tinka belekoks, svarbu, kad abejose mašinose laidų spalvų eiliškumas fiškėje atitiktų.
P.S.: bet pradžiai (prieš perkant) siūlyčiau pabandyt perjungėją iš kitos mašinos. Tinka belekoks, svarbu, kad abejose mašinose laidų spalvų eiliškumas fiškėje atitiktų.
C20NE
C20NE
Ok aišku pasižiūrėsiu jei ką tai kitą teks imtiVytautas88 rašė:Jei pats elektronikoje nesigaudai, tai nuvažiuok pas dujininkus. Analogiškas perjungėjas iki 50 litų berods kainuoja.
c20let