Klausimas tesininkams
Klausimas tesininkams
Sveiki siekmadieni sustabdie mentai Palanga-Klaipeda, Viršijau ant 45km/h 115 km/h važiavau, ten stovejo ženklas 70 mane nukrto ponai policininkai, Kaip žinuot Palanga-Klaipėda kelias su skyriamaja juosta 100 km/h greiciop ribojimas, o ženklas 70 , o yra kažkuokstai reglament greicio mažynimui 20 km/h, taigi zenklas turejo buti 80. KLausimas Kur galima rasty ta istatima (strapsni) kur tai parašita, nes nuoriu rašity skunda.
We call it Calibra.
Balta.. :)~ 8v.....
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
ir kaip susyjes gricio mazinimo ribojimas nuo pradines leistinos normos
t.y. 100 sumazint gali tik 20
jau nusipezejai tai bilekaip
is ket taisykliu... pagal ranga zemyn, mentas -> sviesoforas -> kelio zenklas -> linijos (t.y. ant kelio dangos ispiesti heroglifai)
taigi eini fdrasiai susimoki bapkes ir nereikes cia teisininku...
t.y. 100 sumazint gali tik 20
is ket taisykliu... pagal ranga zemyn, mentas -> sviesoforas -> kelio zenklas -> linijos (t.y. ant kelio dangos ispiesti heroglifai)
taigi eini fdrasiai susimoki bapkes ir nereikes cia teisininku...
"Eine Legende Lebt Immer..."
beda tam kad ten greitis 100 km/h ženklas 70 o mažint gali tik po 20 km/h tai reiškes kad tas ženklas nebegalioja, automatiškai mano nusižengimas tik 15km/h tai yra skirtumas kur 600 lt kur 40 lt bauda. tai vat rašau dabar nusikundima yra negaliu rasto to dokumento ant kurio galečau remtis.
to PoWILAAs. su pareigunais šnekejau sake tebe galioja.
to PoWILAAs. su pareigunais šnekejau sake tebe galioja.
We call it Calibra.
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
cia panasi tema kaip tavo http://www.youtube.com/watch?v=rwBw7muq ... re=related , gal rasi kur uzsikabliuot 
Calibra nr1: http://forum.calibra-club.lt/viewtopic.php?p=126720 [sold]
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
-
euro
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
na man kaune kai savo sidaberine sukaliau aiksteleje, tai irgi reikejo vykti i komisariata isklausyti paskirtos bausmes. tikejausi lengviausios pagal ta kategorija, kad pirmas nusizengimas, nukentejusiu nera, tik apgadintos tr.priemones ir tai aiksteleje o ne kelyje - 100lt. nuvykau i komisariata, uzejau pas pona Kiaule, tas debtelejo i mane akim (matyt nepatikau) ir kale man maksimalia bauda kokia tik galejo - 150litu. as aisku nustebau kodel maksimalia, kai domejausi pazystami uz tai gaudavo visi minimalias. tai mano klausimas jam dar labiau nepatiko ir pasiule man pareigunas alternatyva - puse metu be teisiu pavaikscioti. tokia alternatyva manes nesuviliojo
tai gal cia uz posuki ir susigunde 
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
kai kelininku dirbsi - tada tau ir tures rupeti "tas istatymas", ar kas ten bebutu. Dabar gi, tau turi rupet keliu eismo taisykles, kuriose aiskiai parasyta - greitis ribojamas zenklais.Dramen rašė:KLausimas Kur galima rasty ta istatima (strapsni) kur tai parašita
aš neprašau jusu komentaru, del lakstymo.
o siaip jei labai labai idomu:
LST 1405:1995 "Kelio ženklų ir šviesoforų naudojimas"
LST 1405:1995/1K:2003 "Kelio ženklų ir šviesoforų naudojimas"
LST 1335:1994 "Kelio ženklai. Techninės sąlygos"
LST 1335/1K "Kelio ženklai. Techninės sąlygos"
ne nu zinok knisa tokie aiskintojai: galejo negalejo, bet panaikino. jei sakau panaikino tai panaikino, aisku ne pagal dabartines reformas, cia gal kokie 3 metai atgal kaip minimum.Nitro rašė:bullshit - del to tikrai negalejo naikinti nuobaudos.Cut rašė:teisybe, jei daugiau nei 20 riboja jis skaitomas negaliojanciu. susidure mano seimos narys su situo reikalu. daug duru buvo pravarstyta bet bauda buvo panaikinta.
byloje kas buvai? advokatas? Knisa tokie aiskintojai - brolio draugo drauges pusbrolio shuns shvogeriui tas ir anas buvo... nei tu zinai, nei tu pasakok. Blet!Cut rašė: ne nu zinok knisa tokie aiskintojai: galejo negalejo, bet panaikino. jei sakau panaikino tai panaikino, aisku ne pagal dabartines reformas, cia gal kokie 3 metai atgal kaip minimum.
ne nu nupuolei nuo kilimo ar karstis veikia? seimos narys tai mano tevas. buvo teises seifan padetos iki teismo nuosprendzio. po to atsieme. bet nuo teisiu atemimo iki teismo nuosprendzio dar laikinas israsineja tai praktiskai be ju nebuvo. o jei tave kas nors knisa ar uzknisa tai i juos ir kreipkis, pirma pasiskaityk kas parasyta nepleses maikes!