Tornado rašė: blyn sedim ir drocinam, veiklos jokios...
automobilistu akcija
kodel jokios veiklos - ash va jau antra diena troleibusu parka remiu. 1.10 lt talonelisTornado rašė:kaip pats minejai seimunai daug ka nuveiktu, bet deja ...
naftos kainu nesumazins, degalu kaina gali itakot
nitro a man giliai man tas pats, sudalyvausiu, bent jau pamatys kad cali klubas toks yra, o ne blyn sedim ir drocinam, veiklos jokios... skias bus vis sis tas nuveikta, nors ir nereiksminga
Įdomu kaip tamsta nustatote pilamo benzino kokybę?
Tam juk specialios akredituotos laboratorijos turi būti
Gal iš traukos?
Na jo, pavargusiam varikliui, kuris suprojektuotas 95 benzinui, gerokai kritus kompresijai jis lyg ir pats prisitaikė ant 92 benzino (kuo mažesnis suspaudimas tuo mažesnis oktanas) 
c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))
du metai piluosi tik is emsi, geras kuras, ir dar kaip po 2,50ltl tai labai puikiai vaziuojasillcj rašė:As irgi jau apie metus remiu kaliningrado ekonomika ir piluosi ju A92. O ka daryt, jei svolociai cia nuo musu paskutini kaili tuoj nudirs.. Ir kaip bebutu keista, kartais benzino kokybe dar geresne nei lietuvisko 95, pavyzdziui jei piliesi is EMSI Vilkaviskyje![]()
To DIAVOLO>
I kalibra pyliau rusiska nesukdamas galvos, nes tas Sohc 8v variklis nera imlus benzinui, na o kas del traukos, is degalines isipylus 98 gal ir jausdavosi skirtumas, bet as kaip ne lenktyninkas, tai praktiskai man tas pats.. O benzino kokybei nustatyti yra toks prietaisas, jei tamsta nezinojote
Na o dabar turiu kita auto, kuriam pagal technines specifikacijas kaip tik ir reikia pilti 92 arba aukstesni..
I kalibra pyliau rusiska nesukdamas galvos, nes tas Sohc 8v variklis nera imlus benzinui, na o kas del traukos, is degalines isipylus 98 gal ir jausdavosi skirtumas, bet as kaip ne lenktyninkas, tai praktiskai man tas pats.. O benzino kokybei nustatyti yra toks prietaisas, jei tamsta nezinojote
Na o dabar turiu kita auto, kuriam pagal technines specifikacijas kaip tik ir reikia pilti 92 arba aukstesni..
Paskutinį kartą redagavo llcj 24 Bir 2008, 14:21. Iš viso redaguota 1 kartą.
C20NE wasted;
Saab NG900 coupe
Saab NG900 coupe
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)