na gert negeriu bet dv, is ydomumo artimiausiu metu imsiuos sio dalyko tai bus matyt, nebent neskaidrus stiklas sugadins reikala, beje geltoni lb gerai atrodo, ir prie to pacio, gal kas zino ar eitu skaidru faros stikla det ant stockiniu faru ?
db sedziu prie pc ir kazkaip akys uzkliuvo uz peles, gam neblogai tamsoj atrodo kai plastmasej susitinka melyna ir raudona swiesa, tai kilo tokia mintis, kazin kaip atrodytu angelsuose vienam gale dedand melynakitam raudona, arciau vidurio melynus toliau raudonus, ar atvirksciai, ydomu kas gautusi, kaip manot ?
Geras.Fruktas rašė:imu as, manau uztektu abiem mum ju ar ne ? o iswis kiek ju reik ? manau metro turetu uztek ar ne ?
fruktas man jau nebereik angelsai jau vakar nakty atsirado maniskej nuwariau y senius trecia kart ir sy kart pasiseke aptikau ta velnio ismisla UZUOLAIDS LAZDELE
mintusas rašė:2 farom jei viskas pavyksta is pirmo karto 2 uztenka, jos yra po 90 cm
tau is kauno neapsimoko ju yra seniouse pilna, ten kur uzuolaidos parsiduoda, paklauskit zaliuzem kur kelti lazdeles kur yra konsultantai pasakys, negi niekas nemokat paklausti kad tokia dilemas keliat del
as viena kart klausiau taj tik pagusciojo peciais nesuprasdama ko nriu ir viskasss.. tiek ten tos nauds is tu knsultantu jei perki nejnama dalyka
ei chebryte gal kas susidures esatem ar ymanoma kur nusipirkti calytei faru stiklu, pas mani desines sutrukes jau seniai seniai o po serno ziuriu kad ir kairio jau reik, visu faru nera tikslo pirkt tai sakau mazu zinot kur galima ysigyt jei ymanoma, pazystamas treciam golfui pirko tai mokejo viso labo 20 lt, net juokinga kaina
Kad matytusi Angel eyes esant uždegtom trumpom šviesom, kokią spalvą reik rinkti, ar mėlyną ar baltą? Šiaip esu prieš mėlyną. Gal kas turi foto, su uždegtom trumpom šviesom ir angel eyes?
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
nesvarbu kokiaspalva desi nesimatys, sprendimas kury as buwau pasidares, vazinejau su priesrukinem ir puikiai matesi o foto kita diena paieskosiu ir ydesiu, bet pabandyk pasiknist sios temos puslapiuos, man atrodo jau ydeta
kazkada seniau buvau pasidares tuos lankelius, tai man lenkti paprasciausia buvo su techniniu fenu. Pastatai fena, pries fena stikline su reikiamu diametru, jami lazdele ir lenki, svarbu neperkaitinti perdaug, nes susigadins plasmeses struktura, o jei nedakaitinsi ir per prievarta lenksi sulus
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
Colibriukas rašė:taip man ir buvo... db vietoj angelu galvoju strobus det vis kitaip
sudas tie strobai, kazkada susidejau tai tris kartus gal buvau ijunges, nusibodo tai taip ir riogso, jei nori pasidziaugt tai kai atleksi i vlk galesiu papliskint pora kartu ir po to jau nenoresi