tai va jau kuris laikas pas mane dega abs ir vakar vaziuodamas pamirsau isijungti sviesas tai pastebejau jog neuzsidege o tik yjungiau sviesas ir iskart uzsidege kas gali but
Vytautas88 rašė:Pas Virga irgi xenonai su analoginiais (neskaitmeniniais) blokeliais? Jei taip, reikia keisti blokelių vietą ir juos papildomai ekranuoti.
o gal butu galima issamiau bo nelabai suprantu ka tas ekranavimas reiskia
wytuxSKY rašė:o gal butu galima issamiau bo nelabai suprantu ka tas ekranavimas reiskia
Galima, tačiau visa tai įgyvendinti po kapotu gali būti gana sudėtinga. Dar pasakysiu, kad galima daryti prielaidą, kad xenonų įtampos keitiklių sukuriamas aukšto dažnio ir gan stiprus elektromagnetinis laukas gali kenkti ne tik ABS sistemai, o ir dar kam nors, pvz. motronic`ui (degimo kompui).
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
nu bet pas mane tai ABS tikrai neveikia, ten buve savininkai sake, kad kazka pakeist reikia, tik as labai neisigilinau ka, bo vistiek nieko nesupratau...
man su auto navarotais biski sunku dar...
ABS ir moteris supranta tik ju kurejai Pas mane ABS lempute nedega niekad,turbut perdegusi.Xenonai sviecia ir trukdo tik radijui.ABS veikia be priekaistu.Taip kad blogam ABS kaip ir blogam sokejui...Viena is ABS problemu priezasciu-zema akumo itampa.Cia patikrinta praktikos-uzsidega lempa ir ABS issijungia.Dar kai kada nusilanksto davikliu laidai kur prie ratu