prisisega ir su issovusiu taigi ...
a vat isizeidziau ir dar tau akemenu i darza
kas per reikalai pa stawe su slenksciais???
reikiaa tiketis ten tik murzini...
Tai prisisega ir su neuzdengtais itempejaisTornado rašė:skias tu man nepasakok ka as turiu daryt
prisisega ir su issovusiu taigi ...
a vat isizeidziau ir dar tau akemenu i darza
kas per reikalai pa stawe su slenksciais???
reikiaa tiketis ten tik murzini...
kiek isleidau kazkada skaiciuota, dabar tingiu ieskoti, bet kas daryta:euro rašė:klausimas calibrai:
kaip pas tave su garso izoliacija? dejai ka nors kad sumazinti triuksmo lygi salone? ir jei taip, tai koks rezultatas, kiek tam dalykui isleidai, ir kurias konkreciai vietas apdorojai?
Jonce, jeigu butum mates automobili bent viena karta ne purvina, o ishvalyta ir ishplauta tiek is vidaus, tiek is isores, nereiktu girti fotografo, uztektu pagirti savininkaJ-o-n-c-e rašė:Na kaip ta masina atrodo as zinau, bent jau zinojau, dabar cia modernizavimai vyksta... Siaip ka galiu pagirt, tai fotografa ir ta aparata su kuriuo pdarytos foto
Nesupratau, kaip suprast " i sita masina ziurint norisi calibros" <<- o tai kas cia, bmw ar audi gal?blue_angel rašė:Kolkas viskas ok, tik ir man uzkliuvo vairas, kas man asmeniskai baisiau nei baisuNa nebent salone butu ne koza, o viena sportine sedyne ir viskas aplinkui isdrasykta. O siaip laukiam laukiam naujienu
I sita masina ziurint norisi calibros (masinos, masinos!
).. Tiesa du klausimai - sildomos sedynes pas kokias calibras buvo? Ir kaip issprest purvinu slenksciu problema