Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
As ir Danis busim, tik neaisku as du ekipazai ar vienas, nes Danis siandien tvarkosi savo kuro sistema, o as vakar pavaru deze pasikeiciau, ir tikiuosi nesubyres apkatke darantserik222 rašė:laba, peoplai, kas darosi ? tarp meete registruotu zmoniu net prezidento neradau...Calvin ? Rola ?
P.S yra gandu kad senbuvys "EGIS" pareiske nora sudalyvauti, tikiuosi zmona jo nepamaisys jam pasirodyti
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Taigi kazkaip reiketu sugeneruoti Klaiedos Teemo nariu, pageidaujanciu tureti klubo korteles sarasa:haroldas888 rašė:Prasau visu miestu atstovu padaryti sarasa zmoniu
kuriems gaminamos klubo nario korteles.
Vardas Pavarde ir nickas
// kazkas panasaus tikriausiai...
YELLOW
mad_kaker
calvin //nors ir be calibros, bet uztat labai rimtas mafijozas...
Inga //nauja klano nare
danistattoo
dosmaster
esherys
TOMUKAS
Wisma
ir t.t.
Calibra 4x4 8v (Sold)
P>S> nė iš šio nė iš to, bet pasakysiu kad labai maloniai buvau nustebintas naujos dabar jau klubo narės Ingutės aktyviu ir ir draugišku sudalyvavimu GM. Turėjau po to laiko tave su kitų miestų atstovais apkalbėt - Inga, didžiuojamės tavimi
džiaugiuos pats krikštijęs tave, su malonumu įteiksiu klubo rėmelius numeriui (nes pas mane limited kiekis dar užsilikęs
) dar reikia pasiaiškint kaip ten su klubo lipdukais. Nušluostei nosis visiems baxuriukams, turim naują narį ir dar kokį!!! Hip Hip Hurrrray! 
Kas be ko pamatyti didžiuosius liūtus Yellow ir Dani bei sudalywaut su jais abiem GM išvis kultinis reikalas, esherys didžiausio respecto nusipelno vien už savarankiškumą - žmogus kuris neverkšleno, neieškojo pasitesinimo, tiesiog susikrovė daiktus ir užėmė savo vietą kolonoje. Na ir aišku my bro Mad_kaker didžiulis dėkui kad kantriai vairavo kai aš jau baliavojau
TO DOSMASTER: labai norėčiau ir jausčiaus pamalonintas, bet šiuo atveju linkęs paklusti klubo įstatams, o juos tikriausiai geriausiai žino haroldas888. Sutinku su betkuriuo sprendimu, tebūnie viskas sąžiningai
Kas be ko pamatyti didžiuosius liūtus Yellow ir Dani bei sudalywaut su jais abiem GM išvis kultinis reikalas, esherys didžiausio respecto nusipelno vien už savarankiškumą - žmogus kuris neverkšleno, neieškojo pasitesinimo, tiesiog susikrovė daiktus ir užėmė savo vietą kolonoje. Na ir aišku my bro Mad_kaker didžiulis dėkui kad kantriai vairavo kai aš jau baliavojau
TO DOSMASTER: labai norėčiau ir jausčiaus pamalonintas, bet šiuo atveju linkęs paklusti klubo įstatams, o juos tikriausiai geriausiai žino haroldas888. Sutinku su betkuriuo sprendimu, tebūnie viskas sąžiningai
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Ech... Calvin
... Net nezinau ka pasakyti
. Jauciuosi be galo pamaloninta, nors gal ir neviskas Tavo zodziuose yra visiska tiesa
... Kad buvau nei gyva, nei mirusi, manau, visi mate
, tik noras dalyvauti tikrai buvo begalinis ir ne del kriksto, o siaip, pamatyti visa tai savo akimis. Kelione, kaip ir zadejai, Calvin - buvo ispudinga
, i abi puses
! Bet viskas dzin, tik sveikatos gaila... grizau namo su 39 l. temperaturos
ir dabar sedziu "ant biuliotenio"
. Taciau, kaip bebutu, nesigailiu vaziavus(kad ir kaip mazochistiskai skambetu), nes buvo labai smagu jausti Jusu visu palaikyma ir matyti mielas sypsenas
. Calvin bande nesuklysti sakydamas malda Calibrai
, Yellow laike man ranka ant peties
, Dosmaster pirmas pasveikino istojus i gretas
, kiti irgi buvo kazkur netoliese, ir tai labai gerai jauciau
. Aciu Ir Simai, kad prieme mane draugiskai(kitaip nei kai kurias kitas mergickas...
) ir, aisku, aciu Daniui, kad nusviete mane, kas tai yra rezonatorius(ar kaip jis ten, blin...)
. Taip pat labai aciu Mad_kaker'iui uz jo visada silta sypsena
(karts nuo karto vis pakeldavo nuotaika) ir, be abejo - Eseriui, uz tiesiog tylu buvima kazkur netoliese
. Na, tikiuosi, niekas nesupyks uz toki ilga pasisakyma, bet isliejau, kas ant sirdies...
Einu toliau gydytis
... Aciu uz demesi 
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Kaip norėčiau sudalivaut meete, bet niekaip neišeina 
P.S
Sudalyvauta
P.S
Sudalyvauta
Paskutinį kartą redagavo memelsite 03 Geg 2008, 00:39. Iš viso redaguota 1 kartą.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_eBxcfcVaDY[/url]