Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
esheriuk jau skryblių kokį tai gali užsidėt nėr čia ko klaipėdą kaip nekūrybingus individus demonstruot (tiesa ir pat dar nieko nesugalvojau). O dėl grįžimo 1dienį ir aš prisijungčiau - turiu reikalų Vilniuje 1dienį..
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
O as tikrai likau maloniai nustebintas tavo kaip vairuotojos sugebejimuInga rašė:Saunuolis, Yelow!!! Nenurase Taves niekas, tiesiog nepaminejo, tikiu...
![]()
P.s. gatvese tarp masinu laigai kaip gyvaciokas! Buvo smagu nors viena pazistama veida netycia mieste susitikt
.
10 balu
P.S Tik pernelyg nepiktnaudziauk tokiu vaziavimu, mes juk "Pries kara keliuose"
YELOW, dekui dekui
O as esu pries bet koki kara! Greitas vairavimas nors man ir patinka, visada kelia didele baime, kas manau yra labai sveika
, reiskia, nesu nutruktgalve ir vairuoju apdairiai. O, matau, kad vis atsiranda vaziuojanciu i VGM, va, ir MAZYLIS kazka minejo, kad gal vaziuos, tai, tikriausiai bus nemazai laisvu vietu ekipazuose 
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Dani pasakei renkamės 8.00-8.30 renkamės reiškia šventa! tau gi geriausias žinot kiek laiko truksim, kada verta rinktis - Esi VGM'ų veteranas
Visi žadantys vaiuot bet neturintys likusiųjų kontaktų galit brūkštelt man į PM - duosiu savo nr, jei kiltų kokių papildomų klausimų, neaiškumų ar problemų kelyje
Visi žadantys vaiuot bet neturintys likusiųjų kontaktų galit brūkštelt man į PM - duosiu savo nr, jei kiltų kokių papildomų klausimų, neaiškumų ar problemų kelyje
c20ne 93' - SOLD
apie kokius tu cia kampusCalvin rašė:Jis sunkiai kampus gaudo kaip pastebėjauNa bet Tornadai tamsta irgi tirštinat spalvas 5 auto - 100 žmonių... Nuo kada į cali 20 snukių telpa? beje o tai kiek kaunas šįkart ekipažų ruošias surinkt?
Bet esi visai medinis
Aš šturmanu važiuosiu nes Calibros nebeturiu - nedašilo?:evil: Kai turėjau - stengdavaus važiuot savo, nes nerašyta tradicija būdavo GM'ams ruoštis - dailinti mašiniuką, kad pačiam su savo cali smagu kolonoje būtų pravažiuoti ir klubiečiams parodyti ką per metus nuveikei būtų. Ir pati GM'o idėja - kuo daugiau Calibrų iš visos Lietuvos vienoje vietoje kad susirinktų. BET jokiu būdu nieko blogo aš nesakiau apie jungimąsi į bendrus ekipažus - taip buvo visada ir natūralu, taip ekonomiškiau. O dėl visa kita nesivarginsiu aiškinti nes matau užimtų perdaug laiko ir kantrybės.
Junkis pas ką nors į ekipažą, prie bokalo GM'e viską išsiaiškinsim 
c20ne 93' - SOLD
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Sveiki Klaipedieciai
Rinkau rinkau i kuria cia tema uzklaust, bet nepykit, paklausio sitoje, kas ka zino apie sia calibra(matyti calibra-club lipdukas)
:
http://www.skelbiu.lt/3821293.html
(jei dar ji pardavime, gan rimtai nusiteikes ja pirkt)
http://www.skelbiu.lt/3821293.html
(jei dar ji pardavime, gan rimtai nusiteikes ja pirkt)
Calibra nr1: http://forum.calibra-club.lt/viewtopic.php?p=126720 [sold]
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
Na Cali tai lb pažįstama - abu jos savininkai buvo klube, su antruoju ypač geri bičiuliai buvom kaip ir su jo ypatingai gražia sesute
Tai va tas vaikinukas tą cali lb mylėjo, bet kadangi buvo jūrininkas tai sausumoje plaukiot jam nlb sekės. Trumpai tariant bet nesmarkių bakstelėjimo berods porą kartų buvo keista kažkuri fara (vienąkart aš pardaviau), buvo pramuštas karteris (man teko partempt), buvo lengvai skendus tokiam beveik griovyje (pamiršus kad cali - nedžipas)... Ai dar jo pusbrolis pavarų dėžei "Raketą" padaręs buvo. Šiaip vaikis tikrai mylėjo tą mašiną sukišdavo visus pinigus (grįždavo į krantą sutvarkydavo vėl sudaužydavo, vėl į reisą, vėl tvarkydavo) pildavo geriausius tepalus, remontuodavo servisuose, variklis traukė gerai beje jis net čipavo jį, tik nesisekė jam su ta mašina - galų gale kai pardavinėjo berods prieš porą metų įtarė įtrūkusią galvą..
DĖMESIO! Papasakojau tai ką žinau iš senos istorijos. Dabartinė būklė, savininkas etc. man nežinoma.
Tai va tas vaikinukas tą cali lb mylėjo, bet kadangi buvo jūrininkas tai sausumoje plaukiot jam nlb sekės. Trumpai tariant bet nesmarkių bakstelėjimo berods porą kartų buvo keista kažkuri fara (vienąkart aš pardaviau), buvo pramuštas karteris (man teko partempt), buvo lengvai skendus tokiam beveik griovyje (pamiršus kad cali - nedžipas)... Ai dar jo pusbrolis pavarų dėžei "Raketą" padaręs buvo. Šiaip vaikis tikrai mylėjo tą mašiną sukišdavo visus pinigus (grįždavo į krantą sutvarkydavo vėl sudaužydavo, vėl į reisą, vėl tvarkydavo) pildavo geriausius tepalus, remontuodavo servisuose, variklis traukė gerai beje jis net čipavo jį, tik nesisekė jam su ta mašina - galų gale kai pardavinėjo berods prieš porą metų įtarė įtrūkusią galvą..
DĖMESIO! Papasakojau tai ką žinau iš senos istorijos. Dabartinė būklė, savininkas etc. man nežinoma.
c20ne 93' - SOLD
variklis jai keistas pries puse metu kazkur, turejo daug bedu su ausinimo sistema, nes senasis variklis tepala leido i ja, todel ventiliatorius pajungtas tiesiogiai. Rida atsukta kazkur apie 90 tukstanciu km, kebulas turejo gan neblogai rudziu ant slenksciu ir arkose, db gal patvarkyta kazkiek yra. Cia parasiau tai, kas jai buvo pries puse metu, nes dabartinis jos seimininkas ja isigijo pries 3sav kazkur. Ta masina tikrai uzkeikta buvo, nes asmeniskai esu parbuksyraves kokius 3 kartus, nu, bet gal uzkeikimai jau baiges
To Calvin: sakai medinis...progai esant reiks paziuret, koks pats esi.
O Mazyli ziuriu arsus esiMAZYLIS rašė:variklis jai keistas pries puse metu kazkur, turejo daug bedu su ausinimo sistema, nes senasis variklis tepala leido i ja, todel ventiliatorius pajungtas tiesiogiai. Rida atsukta kazkur apie 90 tukstanciu km, kebulas turejo gan neblogai rudziu ant slenksciu ir arkose, db gal patvarkyta kazkiek yra. Cia parasiau tai, kas jai buvo pries puse metu, nes dabartinis jos seimininkas ja isigijo pries 3sav kazkur. Ta masina tikrai uzkeikta buvo, nes asmeniskai esu parbuksyraves kokius 3 kartus, nu, bet gal uzkeikimai jau baiges![]()
Bet visai be reikalo, cia chebra normali, tik sugerti reikia, tiek su Calvinu tiek su TORNADO, visi savi, tik kol nepazysti nesuzinai su kuo turi reikalu