posukiai/avarinis neveikia

Su automobilio elektrine dalimi ir jos eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

posukiai/avarinis neveikia

Standartinė Nitro »

Situacija tokia - ijungi posuki/avarini - skydelyje zhalia lempute uzhsidega ir dega (nemirksi), posukiai nei dega, nei mirksi. Kas? Rele?
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

Jo, rele
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
valentinas
Pradedantysis
Vietovė: vln

Standartinė valentinas »

110% rele pakrapstyk ja
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

nu rele krapschiau... panasu ten ne tokia ideta kokios reikia :) kazkaip lieva be posukiu vazinet ;]
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

afigiet galima. autodinoj posukiu rele >100 Lt kainuoja :) :) amante aishku desimt kartu maziau.
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

va ir man tokia pati beda atsitiko ;) tai o kuri ta posukiu rele db yra,nes ten yra jos dvi berods? :roll: kiek srote ju kainos? :roll: tinka nuo vectros aiksu? :roll:
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Standartinė Vytautas88 »

popcys rašė:va ir man tokia pati beda atsitiko ;) tai o kuri ta posukiu rele db yra,nes ten yra jos dvi berods? :roll: kiek srote ju kainos? :roll: tinka nuo vectros aiksu? :roll:
Pradžiai klausimas: įjungus avarinį, posūkiai mirksi?
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

ijungus avarini niekas nemirksi,kaip ir su posukiais,tik ciferblate uzsidega ir neuzgesta posukiu lempute ta zalia,o patys zibintai be reakcijos :roll: ir db galvoju kad ta masina garaze visa ziema ir dar svetimam,gal kas pasisavino ta relike,nes ten ties ta vieta laisva vieta :roll: bet jei relikes nebutu tai as kaip suprantu net zalia lempute neturetu ciferblate degti...? :roll:
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

popcys rašė:ijungus avarini niekas nemirksi,kaip ir su posukiais,tik ciferblate uzsidega ir neuzgesta posukiu lempute ta zalia,o patys zibintai be reakcijos :roll: ir db galvoju kad ta masina garaze visa ziema ir dar svetimam,gal kas pasisavino ta relike,nes ten ties ta vieta laisva vieta :roll: bet jei relikes nebutu tai as kaip suprantu net zalia lempute neturetu ciferblate degti...? :roll:
Žalia lemputė berods dega be rėlės.
C20NE
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

nufotkinsiu ir ryt foto idesiu,ir tada issiaiskinsim ar ten kazko truksta ar ne ;)
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

Paveikslėlis

tai va ce nufotkinau ce savo saugikliu skyriu,tai kuri rele ce man ramybe drumscia? :roll:
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

popcys rašė: tai va ce nufotkinau ce savo saugikliu skyriu,tai kuri rele ce man ramybe drumscia? :roll:
Nup*zdinta posūkių rėlė :lol: Ir šiaip, pas tave ko tai saugiklių trūkumas. Nors pas mane komplektacija skurdi, tačiau laisvų skylių gal tik trys ar keturios.
Beje, gal kas žino kokiai grandinei ten tie laidukai sukišti priklauso? Kiek tyrinėjau GM schemas, nė velnio neradau (kosmonautai braižė gal).
C20NE
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

pas manes nera nei liuko nei el langu,nei kondisu kokiu,nei priesrukiniu,isvis nieko nera,grynaj bazine komplektacija ;) :) na lyg ir viskas veikia kad ir nera tu saugikliu,dar reikes pastudijuoti kas ten kam priklauso :D ot smikiai,kas "nutratino" mano posukiu rele ir kam galejo prisireikti :D sendien lauzyne klausiau ar neturi,sako atnesk parodyk sena paduosiu,sakau senos nera,tai ir atsisveikino graziai :evil:
tomka
Naujokas
Vietovė: mazeikiai

Standartinė tomka »

as variau pas elektrika kazkokia prie spydo relike sutaise per 20min sumokejau 40lt ir vazineju su posukiu :P
200 ne greitis berzas ne medis
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

popcys rašė:pas manes nera nei liuko nei el langu,nei kondisu kokiu,nei priesrukiniu,isvis nieko nera,grynaj bazine komplektacija ;) :) na lyg ir viskas veikia kad ir nera tu saugikliu,dar reikes pastudijuoti kas ten kam priklauso :D ot smikiai,kas "nutratino" mano posukiu rele ir kam galejo prisireikti :D sendien lauzyne klausiau ar neturi,sako atnesk parodyk sena paduosiu,sakau senos nera,tai ir atsisveikino graziai :evil:
Negi toks jau deficitas tų rėlių? Nemanau kad anos tokios brangios, kad parduotuvėj neįpirktum.
C20NE
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

na man daug apdailos salono detaliu truksta,tai tenka ataip a taip srotuose apsilankyti,tai uz ta pati ir paklausiu,o tokia smulkemna neesme kur pirksi,20lt sen ar ten nenubiednesi :roll:
valentinas
Pradedantysis

Standartinė valentinas »

pas mane ir visiskas bazinis variantas tik saugikliu i reliu tikrai daugiau. i nemanau kad rele jau lb retas dalykas i brangus. pasiskaityk parduodu ten tikrai atrasi ta rele. nenoriu kurt atskiros temos bet del28 saugiklio. kablys ar realiai esat mate kas ti do daiktas? pas mane jo net zymiu nera kad jungtusi ten kazkas bet ikisus saugikly elektra srebia kaip besote
vodka sila sport magila!!!
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Nesi mates Calibros su kabliu? ;)
[WhItE bItCh EdItIoN]
valentinas
Pradedantysis

Standartinė valentinas »

na kad zinok nlb i nlb isivaizduoju kam jis ten? as apie ta stokiny kur isikisa ir issiima
vodka sila sport magila!!!
Atsakyti