posukiai/avarinis neveikia
posukiai/avarinis neveikia
Situacija tokia - ijungi posuki/avarini - skydelyje zhalia lempute uzhsidega ir dega (nemirksi), posukiai nei dega, nei mirksi. Kas? Rele?
-
valentinas
- Pradedantysis
- Vietovė: vln
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
ijungus avarini niekas nemirksi,kaip ir su posukiais,tik ciferblate uzsidega ir neuzgesta posukiu lempute ta zalia,o patys zibintai be reakcijos
ir db galvoju kad ta masina garaze visa ziema ir dar svetimam,gal kas pasisavino ta relike,nes ten ties ta vieta laisva vieta
bet jei relikes nebutu tai as kaip suprantu net zalia lempute neturetu ciferblate degti...? 
-
Vytautas88
- Veteranas
Žalia lemputė berods dega be rėlės.popcys rašė:ijungus avarini niekas nemirksi,kaip ir su posukiais,tik ciferblate uzsidega ir neuzgesta posukiu lempute ta zalia,o patys zibintai be reakcijosir db galvoju kad ta masina garaze visa ziema ir dar svetimam,gal kas pasisavino ta relike,nes ten ties ta vieta laisva vieta
bet jei relikes nebutu tai as kaip suprantu net zalia lempute neturetu ciferblate degti...?
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
C20NE
-
Vytautas88
- Veteranas
Nup*zdinta posūkių rėlėpopcys rašė: tai va ce nufotkinau ce savo saugikliu skyriu,tai kuri rele ce man ramybe drumscia?
Beje, gal kas žino kokiai grandinei ten tie laidukai sukišti priklauso? Kiek tyrinėjau GM schemas, nė velnio neradau (kosmonautai braižė gal).
C20NE
C20NE
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
pas manes nera nei liuko nei el langu,nei kondisu kokiu,nei priesrukiniu,isvis nieko nera,grynaj bazine komplektacija
na lyg ir viskas veikia kad ir nera tu saugikliu,dar reikes pastudijuoti kas ten kam priklauso
ot smikiai,kas "nutratino" mano posukiu rele ir kam galejo prisireikti
sendien lauzyne klausiau ar neturi,sako atnesk parodyk sena paduosiu,sakau senos nera,tai ir atsisveikino graziai 
-
Vytautas88
- Veteranas
Negi toks jau deficitas tų rėlių? Nemanau kad anos tokios brangios, kad parduotuvėj neįpirktum.popcys rašė:pas manes nera nei liuko nei el langu,nei kondisu kokiu,nei priesrukiniu,isvis nieko nera,grynaj bazine komplektacija![]()
na lyg ir viskas veikia kad ir nera tu saugikliu,dar reikes pastudijuoti kas ten kam priklauso
ot smikiai,kas "nutratino" mano posukiu rele ir kam galejo prisireikti
sendien lauzyne klausiau ar neturi,sako atnesk parodyk sena paduosiu,sakau senos nera,tai ir atsisveikino graziai
C20NE
C20NE
-
valentinas
- Pradedantysis
pas mane ir visiskas bazinis variantas tik saugikliu i reliu tikrai daugiau. i nemanau kad rele jau lb retas dalykas i brangus. pasiskaityk parduodu ten tikrai atrasi ta rele. nenoriu kurt atskiros temos bet del28 saugiklio. kablys ar realiai esat mate kas ti do daiktas? pas mane jo net zymiu nera kad jungtusi ten kazkas bet ikisus saugikly elektra srebia kaip besote
vodka sila sport magila!!!
-
valentinas
- Pradedantysis