Nauja tema?
-
PLIKAS
- Klubo Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Nauja tema?
Susiduriau su problema:reikejo taisyt masina,bet surast gera servisa labai sunku,vieni neturi laiko,gali priimti tik po 3 sav,kiti labai itartinos reputacijos
,treti per brangus.Tai gal sukurti nauja tema pvz,Autoservisai ir ten rasyti,pvz ****** servisas labai geras,daro pigiai ir gerai,kitas pvz,ten sudziai paskutiniai nedasuko,persuko,sudauze ir dar litu nugreze.Ka mano moderatoriai ?
Plikis Plikiui Hipis
-
valentinas
- Pradedantysis
- Vietovė: vln
yra prie privilegiju kazkaus panasaus
viewtopic.php?t=2560 tad nemanau ar reiktu kazko panasaus nes prasides eilinis fludinimas man gerai padare o man neadasuko tad manau geriau prie privilegiju tai visa rasyt
viewtopic.php?t=2560 tad nemanau ar reiktu kazko panasaus nes prasides eilinis fludinimas man gerai padare o man neadasuko tad manau geriau prie privilegiju tai visa rasyt
vodka sila sport magila!!!
-
DeeMan
- Klubo Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
REIKIA
pritariu, visiskai, kartais reik, bet reiketu kad butu daug maz taip: ne tik kad pavadinimas, ir zjb/ar fuflo servisas, bet, minimalus kontaktai, teikiamos paslaugos, ir minimaliai argumentuota kodel, jei neatitinka, iskart trint pranesima be perspejimo...
pritariu, visiskai, kartais reik, bet reiketu kad butu daug maz taip: ne tik kad pavadinimas, ir zjb/ar fuflo servisas, bet, minimalus kontaktai, teikiamos paslaugos, ir minimaliai argumentuota kodel, jei neatitinka, iskart trint pranesima be perspejimo...
[img]http://img144.imageshack.us/img144/4632/caliknq2.jpg[/img]