as manau kad tas lapelis tai cia kazkoks nerimtas, jei butu noreje nubaust tai butu rata uzrakine ir tada jau kranty. o db kaip jau kazkas minejo tu gali sakyt nemaciau as to lapuko, gali sakyt galvojau reklama,tai neziurejes ismeciau...beje, tai tikrai ne veja, dar gali gincytis kad nera kieme vietos masinai pasistatyt, tai sakyk gal i padvala varyt...seip mana pusbrolis mentas , galeciau paklaust ar buna tokie lapeliai
prie ko cia nera vietos statyti? tavo problemos - statyk leistinoj vietoj. cia ne mentu problemos kad kiemai mazi... ir nieko tu nepakeisi tokiais zodeliais... taip jau yra...
ir manau gali mesti is galvos ta lapeli kad cia yra prikolas. mentai lapeliu neuzkisineja O PRIKLIJUOJA!!! tai pkad drasiai gali sakyt - NEBUVO PRIKLIJUOTAS ir as jo nemaciau gal vejas nupute tai pkad pamirsk
man kai buvo, tai priklijuotas lapelis buvo prie vairuotojo puses dureliu stiklo:P ir ratas uzblokuotas...nemanau kad cia rimta... o taip tai sakyciau kad cia veja...
Dar sugalvojau issivartyma
Tegul pirma irodo kada jie ta fotke padare
Taigi data issaugota ant fotkes yra niekinis yrodymas, joks teismas tos datos nepripazins kaip oficialaus yrodymo... fotike data galiu nustatyti betkokia...
2 NosTraDamX: dar karta prasau pasalinti mano valstybini numery is savo pranesimo !!!
Kaip tai data nesvarbu
Kai kalba eina apie teisinius dalykus tada data pasidaro tikrai svarbu !!!
Pats galesi ir moketi jei labai nori, o as pameginsiu issivartyti is situacijos... Be yrodymu jie negali nieko man daryti, net ispejimo duoti, nes neturi kam duoti...
[quote="NosTraDamX"]prie ko cia nera vietos statyti? tavo problemos - statyk leistinoj vietoj. cia ne mentu problemos kad kiemai mazi... ir nieko tu nepakeisi tokiais zodeliais... taip jau yra...
sakai mano problemos? pvz siauliuos yra toks namas, salia jo buvo aikstele bet ja kazkaip privatizavo ir mokama padare, tai zmones ant gatves satosi ir nieks neblokuoja, nors ir zenklai tamtikri yra, zmones sake pakele vaju kad nera vietos, isivaizduok 12 aukstu namas ir kiek ten butu, ir kokios aiskteles jam reikia
beje jei jie taip rimtai imtu gaudyt tokius "statytojus masinu nevietoj" jiem nebereiktu gaudyt "lakunu" ir t.t. klp ten kur banduziu gatve ,kas ten daros, masinos ir ant saligatviu ir ant vejos, ten nerastum ne dviracio kur pastatyt
jo, gyvenamuosiuose arba kaip kiti vadina "miegamuosiuose" rajonuose vakare tai baisu, vos vos vietos palieka pravaziuot....tas pats kai pas mane gimtinej, vakare grysti kokia 23h tai jau gali stumt masina iskart prie siukslines nes ten dazniausiai ir belieka vietos, nors ir tai retai
as sakau kad kai kur tai ymanoma turi vieta irjei kas uzeme tada plyta per langa ir nustumi kur siap tai gan didele beda miestuose, nors naujai statomuose rajonuose atsizwelgiama y tai ir issipirkes vieta/garaza gyweni ramiai del sito dalyko
sita problema ziuriu dabar pradejo sprest pozeminiais garazais po naujai statomais "dangoraiziais" , pas mane irgi tas pats beje vienas pliusas kad ziema sniego valyt rytais nereikia
super ideja,reik ir man kieme toki zenkla pastatyt
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
skaitau skaitau ir galvoju gal dosmasteris uzsimetes ko esi , nes sneki kaip nupushes koks "TEISINIU DALYKU, kad irodytu, kad ten veja." O tai kas ten tavo manymu ?? Kelias ? Ne ? Jei ne tai ten statyti negalima auto jei to neleidzia daryti zenklai - viskas, reikalas uzdarytas.
Tau ka reik istatyma parodyti kur parasyta, jei viename kvadratiniame cm yra daugiau nei 100 zoles daigeliu tai jau veja, jei maziau tada ne... ? Juokdarys plet...teisinyyykas.
Pastatyta ant vejos - faktas. Nueisi i ten busi nubaustas. Jei nepizdelinsi gal tik ispejimu arba minimumu, jei parodysi savo "teisinius argumentus" gausi maksimuma ir galesi teisme irodineti "kas ravi siena". Jei nenueisi nieko nebus bent jau kolkas. Nes lapelio palikimas uz valytuvo nera irodymas, kad tu ji gavai.
Taigi rinktis tau.... argumentuotojau teisinis tu ....
1. Pagal tavo kvailas sapaliones iseina, kad niekur kieme negalima statyti, nes kiemas tai ne kelias, o zenklu apie statyma nera !!!
2. Buciau dekingas kad kazka panasaus parodytum - padetum. To ir klausiau...
3. Kolkas neturiu nei vieno teisinio rimto argumento !
Taip kad DeX'ai maziuau pizdelint galetum, ir atidziau skaitytum... Ir siaip jau kaip supranti as siekiu isvengti baudos/ispejimo, todel ir domiuosi gal kas zonot kaip isvengti sito !!!
1. Pagal tavo kvailas sapaliones iseina, kad niekur kieme negalima statyti, nes kiemas tai ne kelias, o zenklu apie statyma nera !!!
neapsimetinek slanga, kiemas yra kiemas,ten kur asfaltuota danga taip pasakysiu. Ten ir gali statyti, negali islipti uz "bortelio" ribos ir viskas.
dosmaster rašė:
2. Buciau dekingas kad kazka panasaus parodytum - padetum. To ir klausiau...
3. Kolkas neturiu nei vieno teisinio rimto argumento !
Taip kad DeX'ai maziuau pizdelint galetum, ir atidziau skaitytum... Ir siaip jau kaip supranti as siekiu isvengti baudos/ispejimo, todel ir domiuosi gal kas zonot kaip isvengti sito !!!
taigi aiskiai parasiau, dedi skersa ant lapelio niekur neini nieko nedarai ir viskas. Aisku kiemas ten miniatiurinis, nieko nepadarysi. Bet jei uz rankos pagaus isvaziuojant ar tik pastacius ten tave - mokesi bauda, tiek ziniu.
Jus abudu caia ziuriu borteliu zinovai, parasykit man kur cia apie juos raso
Dokumento pavadinimas, straipsnio numeris, gal net istrauka papostinkit...
p.s. pas mumis ne visas kiemas danga dengtas !!! ka tada daryti, tipo nuo dangos negaliu nuvaziuoti ?