tu cia apie epodsifke kalbi ciuju,stiklo audiniu su ja sumaisau ir gaunasi kietas pagrindas,buferius lipdo,ta skarbonke nedauk,man atrodo kai pirkau mokejau apie 10lt,sunku prisimint jau
Aš vieno dalyko nesuprantu, kaip Jūs randat laiko fotografuot darbo metu, o po to po darbo dėt foto ir komentuot į forumą? Šito aš niekaip neįsivaizduoju Nebent 5min darbo ir 20 min perekuro Aš kai dirbu, stengiuos kuo greičiau darbus padaryt, nėra laiko ten su tuo fotiku smaukytis.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
Vytautas88 rašė:Aš vieno dalyko nesuprantu, kaip Jūs randat laiko fotografuot darbo metu, o po to po darbo dėt foto ir komentuot į forumą? Šito aš niekaip neįsivaizduoju Nebent 5min darbo ir 20 min perekuro Aš kai dirbu, stengiuos kuo greičiau darbus padaryt, nėra laiko ten su tuo fotiku smaukytis.
eidamas i garaza pasiemi fotika, darai tada paimi nufotkini pasidedi fotika, vel darai vel nufotkini.....o po visu darbu vakare prie kompo atsisedi sumeti foto ir pakomentuoji.......na bent jau as taip darau......
labux as nors ir retkarciais prieinu prie kompo bet kai pamatau takia darbo apimti tai yra pagirtina manoji siuo momentu ir panasiai atrodo tik prie jos kurkas daugiau darbo sekmes tau su arkomis nes savajai pries du menesius nupirkes bet niekaip neprieinu galkai atsils oras
as dar norejau ppaklaust cia prie bendros temos koks pas tave korozijos lygis ar daug kuriose vietose ar galiniai ratai nesiskecia nes manojoj kai po eismo ivykio teko daryt ratu suvedima vienas galinis beroc keleivio puses paejas i sona per 1cm
mariuxx rašė:as dar norejau ppaklaust cia prie bendros temos koks pas tave korozijos lygis ar daug kuriose vietose ar galiniai ratai nesiskecia nes manojoj kai po eismo ivykio teko daryt ratu suvedima vienas galinis beroc keleivio puses paejas i sona per 1cm
Jei kalbi apie ratu isvirtima, tai viskas yra cia: viewtopic.php?t=5501
Netingekim paieskot...
[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.