su tuo ir sveikinu. Pirmas zingsnis i problemos sprendima - savikritiskas poziuris ir klaidu suvokimas. Jeigu suvoki, kas buvo blogai, tiesiog taip nesielgsi ir viskas bus gerai, sutinki?WiliusG rašė:As sutinku, kad kaikuriose temose tikrai pafloodinau ir nusipelniau ispejimo...
liuks. Pritapo shimtai zhmoniu, pritapsi ir tu. Su salyga, kad atkreipsi demesi i tam tikras pastabas, kurias tau dave zmones NE IS PIKTOS VALIOS (taipogi), o is noro, kad tau pavyktu pritapti, o netektu tave mesti uz borto uz netinkama elgesi. Pamastyk, kad TAU DARO PASLAUGA, KAD DARO PASTABA.WiliusG rašė: Bet duok Dieve stengiaus pritapti siame forume prie jusu...
Prasom! Manau, kad tamsta mielai ir shiltai priims calibristu kolektyvas.WiliusG rašė:Tikrai norejau issilaikes teises atvaziuot nors i MM ir paziuret i jus gyvai.
Jeigu esi merga, tai taip ir pasakyk. Tada ir bendrausime su tavim atitinkamai. Kitaip tariant - ishauk ish "nuskriausto vaiko" roles ir elkis kaip suauges, net jeigu kartais kazkas ir per grubiai kazka pasako.WiliusG rašė: Bet deja sitoks Torando elgesys ismuse mane is veziu...
Nu vat rashei kaip suauges ir vel bac - prizas-siurprizas - kaip kokios menesines mergai uzhejo ir vel jis ta pati... Kas cia tave isbaninti ar ishtrinti nori? Tu nesusireikshmink ir SUPRASK, kad esi vienas (lygiai toks kaip visi kiti) forumo dalyvis, niekam cia neidomu nei tave baninti nei trinti, niekam nuo to nei geriau nei blogiau.WiliusG rašė: O db trinkit lauk mano profili visa ir apsisaugosite nuo manes.dar karta sekmes jums Calibristai, te rieda jusu Calibros dar ilgai ilgai ir te nesugriauzia ju rudys
![]()
Cia tie vaizdavimai "iseinu, trinkit, vsio... nebebus manes" tai primena kaip buna atveju gyvenime (dekui Dievui ne man) - su kokia merga ishsiskiria, o ji grasina bachurui, kad nusizhudys
Tai cia toks pats atvejis - nu nenori cia buti, tai iseik (patikek, forumas ir be manes ir be taves neprazhus), o jeigu nori buti, manai, kad cia yra naudingos info ar idomiu zmoniu - elkis kaip prashoma ir buk iki kiek tik nori, nors iki pensijos.
Pagalvok, ar tokiu pasisakymu nereiks gedytis, kai tau bus 20? (klausimas retorinis, bet kazkodel nujauciu, kad ir i ji noresi atsakyti)