1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
as tai visada su laidais veduosi.. nes stiprekas visada per nakti akuma suvaldydavo.. tai vakra susinervinau, nutraukia laidus nuo stipreko ir tvarka.. nu tik nauja akuma reikia..
mana kambarioks su sava bmw irgi nuskyne alkoholikeli toki, tai tas jau vel norejo stotis ir eit...kambarioks saka jei but kokia nuosalesne vieta butu dar i bliuska uzmetes kad ein ne vietoj...
a mant tai jau stotis nebenorejo.. krc ejo vidurija mano eismo juostos girtas, vakare jau sutemus.. ir kaip tik pataikiau vaziut tuo metu kai jis buvo ant posukio kur blogAS matomumas.. nu tai ir pamaciau likus kazkur 5-10m.. tai paskraidinau ji per stoga.. o greitis tik 70km/h buvo.. tai po skrydio jokiu gyvybes zenklu nebuvo. tik ligonineja atsigavo ir kraujija rado 3.12 promiles.. atsparus tie alkoholikAI viskam.. masinai ate, o jam tik koja luzo..
WiliusG rašė:Na man nuo laidu nepavyko, kazkas sake, kad sunku jas laidais uzvest, na nebent laidai hujovi
butent darbe kazkada kazkas buvo atvilkes tuos norfinius liadus tai nieko su jais neuzkursi, per silpni laidai, paimi normalius iskarto uzsikuria masina
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
WiliusG rašė:Na man nuo laidu nepavyko, kazkas sake, kad sunku jas laidais uzvest, na nebent laidai hujovi
butent darbe kazkada kazkas buvo atvilkes tuos norfinius liadus tai nieko su jais neuzkursi, per silpni laidai, paimi normalius iskarto uzsikuria masina
bandant vest su norfiniais ijungus degima ir meginant sukt, dingdavo vapsie elektra automobilyje ir uzgesdavo visos lemputes Bandant vest su tikrai normaliais daugiagysleis, storais laidais, suko bet tik ciut ciut Pasirodo del visko kaltas starteris
Tau gal ne pasitikrink visus minusinius laidus pirma As tikrinau, nepadejo... Isardzius starteri vos plaukai nepsisiause Sudroztas visai ir ivores i kiauisni pavirtusios Jei tau su gerais suka greitai tai starteris turbut geras Manasis sunkiai suko
sveiki kalibristai seip netaip prisijungiau prie jusu esu is mazeikiu turiu kali gal kas priimtu mane in klub turiu vysnine kali dbr po biski spakliuojama TOMKE
taip is karto priimkit bendrauk susipazink diskutuok i mm atw koki karta kad gyvai pamatytumem tada ir pasakysim kas kaip.o ar is paciu mzk esi ar is kokio aplinkinio kaimo?
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
nepastebedavai tikrai nu pala orai syla pradesi greit matyti