stabdant dreba
stabdant dreba
kai stabdau ima drebeti masina, per vaira lyg nemusa, tai man tokia mintis, kad gali buti galiniai stabdziu diskai.. Patikslinkit kas nutuokiat kas cia tiksliau gali buti, aciu.
C20NE
-
Lauris
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Basildon (UK)
- Kontaktinė informacija:
tai gal priekiniai labiau....
ratai isbalansuoti?
stabdziu diskai nesusikraipe?
ratu suvedimas padarytas?
traukes, sarnyrai, salenblokai sveiki? nekliba? neissimale?
guoliai?
granatos?
kaladeles?
viewtopic.php?t=3818&postdays=0&postord ... ba&start=0
tikrink viskas is eiles ir beda surasi... nebent kas nors turi geresniu minciu
ratai isbalansuoti?
guoliai?
granatos?
kaladeles?
oho kiek tu cia prirasei. ratai tai subalansuoti, bet suvedimas kaip ir nedarytas ir man ta ideja kad galiniai gali buti yra iskilus del to kad rankinis ziema buvo uzstriges karta, nu bet atsoko poto netraukinejau ir norm buvo..Lauris rašė:tai gal priekiniai labiau....![]()
ratai isbalansuoti?
guoliai?
granatos?
kaladeles?
C20NE
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
pas mane dbr dreba,vkr pralekiau su cali bsk po remontu,pradejau stabdyk,kaskaip masina visa dreba,itarius kad bus prieki stabdziu diskas sukreiptas,nes nuo kito taip nedrebetu 
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
na taip, neisiskaichiau kad vairas nedreba... shiaip buna nuo galiniu sailentu galas plaukioja... bet greichiausiai kad diskai... tiesa galas ten tiek ir testabdo - turetu drebet LABAI stipriai stabdant.jastreb rašė:Nesutinku. nuo galiniu dreba galas, o ne vairas. speju kad galiniai isikreivine o ne priekiniai jei dreba galas, man katik taip buvo...Nitro rašė:vairas nuo galiniu disku nedrebetukeisk priekinius pradzhiai...
O kiek sitas malonumas kainavo?Razor rašė:Nesutinku. nuo galiniu dreba galas, o ne vairas. speju kad galiniai isikreivine o ne priekiniai jei dreba galas, man katik taip buvo...
as suplojau 250 uz abu - olandiski.
kadangi keiciausi pats tai uz pakeitima nemokejau, bet kaip rase Calibra patartina iskart keistis ir rankinio kaladeles, jas laikancias spilkas ir netgi cilindiuku gumytes (jei yra pavargusios).
tagi bendorje sumoje gautusi kiek daugiau nei 300... jei keistumeisi pats, bet jei diskus imsi neolandiskus o kokius italiskus tai kaina bus mazesne...
religion
Rimta firma lygtai, tipo vokieciu, bet galiu klysti.Nitro rašė:ash priekinius dejau lemforder (atrodo taip rashosi), deja nezhinau kokios shalies gamintojas... atrodo ne fufliakas, bet ar tai del pachiu disku, ar del per kietu Raicam kaladeliu, diskas susiede labai greitai...
As sau buvau paemes is turgaus visus 4 diskus po 65Lt/vnt sake Olandiski ar panasiai ir visas kaladeles kainos neatsimenu, bet b*** kaladeles gaidiskos stabdo silpnai, o kaista nezmoniskai
C20XE
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/455010487.png[/img][/url]
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/455010487.png[/img][/url]
labai panasu bet negarantuoju;)
pas mane buvo ABS daviklis kazkodel lietesi y dantukus ir buvo labai nemalonus cypimas atrodoe kaad metalas kazkur droztusi plius cipimas buvo bangom
o del to abs veikimas nedingsta
nors ir lieciasi y krumplius
paprasciausias patikrinimas taj pakeli auto ant domkrato ir uzpusk kokio vd ar kokio riebesnio misinio ant krumpliu ir suk rata cipimas turetu dingti jei tame beda... rata gali nusiimti bus lengviau
pastaba su cia tik patikrinimas , jei pasitvirtins manau jau rasi kajp beda isspresti 
pas mane buvo ABS daviklis kazkodel lietesi y dantukus ir buvo labai nemalonus cypimas atrodoe kaad metalas kazkur droztusi plius cipimas buvo bangom
o del to abs veikimas nedingsta
paprasciausias patikrinimas taj pakeli auto ant domkrato ir uzpusk kokio vd ar kokio riebesnio misinio ant krumpliu ir suk rata cipimas turetu dingti jei tame beda... rata gali nusiimti bus lengviau