dirba Danis

Blevyzgos apie viską kas netinka kitur.
Egas
Entuziastas
Vietovė: Plunge

Standartinė Egas »

Piesinys tai ledas... labai grazaus man patiko... tik tos ugnys labai jau ryskios... ir uazrasas prasmingas...
Jei nepaslaptis dani kiek jam tas piesinys kainavo?
Ir kiek daugmaz gali kainuot tarkim panasus piesinys tik ant kalibros? Surguliuociau kamera dazymuj tam laikuj kol baiksi... ir t.t.
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
Colibriukas
Entuziastas
Vietovė: Vilkaviskis

Standartinė Colibriukas »

nu siaip joa tikrai viskas lb grazu taciau tos ugnys, nu vat uzsikabino... nzn lb faina prelude :P nors ir dar tik dazoma :) bet vien tik uz tokia isvazda duociau daug o kaina speju apie 8k jei ne daugiau xD
-!|[C{F}C]|!-
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/284022120.png[/img][/url]
Push the pedal to the metal
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Vien mano darbas,tokios apimties kainuoja nuo 1500 iki 2000lt ,i kaina neieina,paruosimas,apklijavimas ir lakavimas...ieina;kompiuterinis modeliavimas,dazai ir pats paisymas...
JACKASS'as
Rocco_
Veteranas
Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas

Standartinė Rocco_ »

o dani, kaina priklauso ir kokio sudetingumo piesinys yra? :)
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Rocco_ rašė:o dani, kaina priklauso ir kokio sudetingumo piesinys yra? :)
Nu jo...siaip jei kas nesudetingo,kaip sakykim Play 7 calibra,tai tiek nekainuotu,bet vat jau Haroldo 888 piesinukas vertas tu 1500 ar 2000...
JACKASS'as
Rocco_
Veteranas

Standartinė Rocco_ »

ciuju vasara man papaisysi bsk klipiesa...sudomino toks menas,tik ne kaukuolem :lol: :lol: o dar klausimukas,tu bet koki gali ispaisyt?
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

reikalingas vilniuj zmogus norintis ispaisyt savo auto :roll: nes as savo kaip jau ir pradedu taip puost bet Danis deja del manes vieno i vilniu nevaziuos :cry: o del 2 vaziuotu :D tai kaip kaliegos? :D
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
Rocco_
Veteranas

Standartinė Rocco_ »

sestokai vasara dasideciau bet dbr budzetas man kuola i sikna baige suvaryt....tad be sancu :evil:
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

Standartinė serik222 »

sestokas rašė:reikalingas vilniuj zmogus norintis ispaisyt savo auto :roll: nes as savo kaip jau ir pradedu taip puost bet Danis deja del manes vieno i vilniu nevaziuos :cry: o del 2 vaziuotu :D tai kaip kaliegos? :D

as noriu. ir situacija daug kam pasirodes absurdiska. ira noras ! ira pinigu ! nera idejos del piesinio :cry:
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

netau vienam taip, as ir nezinau kokio piesinio noreciau :roll: jei ka paiulytu tokio agresivaus turbai tai tikrai susigundyciau. Bet net neisivaizduoju kas tai turetu buti.
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

serik222 rašė: as noriu. ir situacija daug kam pasirodes absurdiska. ira noras ! ira pinigu ! nera idejos del piesinio :cry:
Jokio banalumo ir absurdo. Like tattoo I wanna do ir teorishkai galiu kazkiek isivaizduot.. Bet kita vertus zhinau kad tai nekimba su rimtesnėm pareigom, kad neišlystų per stantadrinių bussiness marškinėlių rankoves. kažkas turėtųū pakeist spygliuotą vielą ant mano rankos, bet pastaroji bet buvo manasis etapas USA, o paišyt kaukolių vien dėl to kad tipo čia jau "kieta" neįdomu. Žinau kad Danis drąsiai nupieštų kokį Traibą" bet ne to noriu. Tai turėtų įprasmint prabėgusį gyvenimo etapą. Man niežti tai taip kaip turi gult ant odos, bet tai turi būt kažkas tiek individualaus kad tradiciniai šabloniški kad ir Hyper COOL piešinukai netinka.. :wall:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Krc...hebrytia...pats sunkaiusias reikalas aerografijoj yra ne pats paisymas,ne paruosimas...bet butent idejos pasirinkimas...as tai siulau iekoti ikvepimo filmuose,ten tiek daug ideju,fantazijos ir ivairiu personazu...sakykim kelios mane zavincios idejos
1.Van Helsing'as (bet ne filmas,o japoniskas anime)
2.calibra vokiska masina,o vokieciu pasididziavimas yra kariuomene,juk tiek karu yra sukele...todel galetu but II pasaulinio karo tematika,arba imituoti tanko sarva ar kazkas panasaus...
3.aqua pasaulis,flora ir fauna...
4.siaubo filmai..."helloween",'Fredy Cruger","Friday the 13th" ir panasiai...
svarbiausiai reik idejos...ir bet kuria ideja galima isvystyti iki patrauklios grafines israiskos...
galvokit...
JACKASS'as
serik222
Klubo Narys

Standartinė serik222 »

ideja paprasta. isvaizda sportinio auto tinkancio prie mano spalvu ir su reklaminiais uzrasais liet. imoniu .
www.neciunai.lt
www.pirtis-baseinas.lt
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

Ispaisykit Lietuvos krastovaizdzdius ant masinos :)
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

serik222 rašė:ideja paprasta. isvaizda sportinio auto tinkancio prie mano spalvu ir su reklaminiais uzrasais liet. imoniu .
nu tuos firmu logotipus tai galima lipdukus pasidaryt ir uzsiklijuot...O vat jei nori sportines isvaizdos auto,tai cia jau sunkiau....ziurint kaip tu ta savoka 'sportinis' supranti...ar kaip DTM bolidas,ar kazkokios "hot road" dragsteris su liepsnom...ar ryskiai ir issaukianciai,ar kukliai ir paprastai...
ar nori kazko konkretaus,ar uztektu kazkokiu grafiniu vaizdu,spalvu persipinimu ir liniju....?
JACKASS'as
serik222
Klubo Narys

Standartinė serik222 »

vat kazka sugalvot tokio kaip dtm, bet nauja ! kad nebutu analogu.
cia reik gal juostu kokiu...
del lipduku cia blogiausiu atveju jai nieko neiseis.
www.neciunai.lt
www.pirtis-baseinas.lt
Colibriukas
Entuziastas

dani kiek truko tavo darbas jei nepaslaptis ? nuo paruosimo iki finisho ?
-!|[C{F}C]|!-
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/284022120.png[/img][/url]
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

[quote="serik222"]vat kazka sugalvot tokio kaip dtm, bet nauja ! kad nebutu analogu.
del lipduku cia blogiausiu atveju jai nieko neiseis.[/quote Kogero lipdukai butu geriausias variantas,nes aerografija kaip technologija nelabai tinkama tokiai konsepcijai...lipdukai ir pigiau,ir praktiskiau...
JACKASS'as
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

As masinu nei paruosineju,nei lakuoju...atvarau i kamera,kur jau stovi apklijuotas ir pauostas daymui auto...eskizas buna suderintas internetu is anksciau...atsivezu visus savo zaislus...ispaisau,priklausomai,nuo proekto sudetingumo ir apimties...tas gli trukti nuo 6 iki 12 val...stengiuosi isipaisyti i viena diena..
JACKASS'as
serik222
Klubo Narys

Standartinė serik222 »

danistattoo rašė:
serik222 rašė:vat kazka sugalvot tokio kaip dtm, bet nauja ! kad nebutu analogu.
del lipduku cia blogiausiu atveju jai nieko neiseis.[/quote Kogero lipdukai butu geriausias variantas,nes aerografija kaip technologija nelabai tinkama tokiai konsepcijai...lipdukai ir pigiau,ir praktiskiau...
del reklamojanciu imoniu tai busiu tikras nes visos mano :) todel ne butinai lipdukai :)
nes jai puse masynos su aerografija , o puse su lipdukais irgi man rodos kuinia gausis..
www.neciunai.lt
www.pirtis-baseinas.lt
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Nu jo...reiktu tada daryti vinilus+ kompaniju logo...
JACKASS'as
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Stai cia kur kalbejau apie ideju ieskojima is kino filmu...stai jums puikiausia filmo "diena po rytojaus' vizualizacija...vienas naujasniu mano darbu...trukau ispaisyti apie 8val.,prelinuminari darbo kaina 1500lt..
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
JACKASS'as
Colibriukas
Entuziastas

tikrai grazus , ir as kaip nezinantis nk apie tai sakyciau kad lb pigu...
-!|[C{F}C]|!-
aiwarushka
Naujokas
Vietovė: gargzdai
Kontaktinė informacija:

Standartinė aiwarushka »

man tai negraziai atrodo tas piesinys ant tos audi,kai pirma karta pamaciau ja ryte savo kieme,pagalvojau kad ilenktas visas sonas :lol:
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Man visai nieko tik orginalios spalvos buciau maziau palikes ;) Vakar buvau filme Hitman, tai pradzioj rode reklama kad grei Alien VS Predator 2 pasirodys :D Kiek pamenu kazkas klube buvo pagal pirma dali issipaises ar ne? ;)
[WhItE bItCh EdItIoN]
Atsakyti