dezes aptraukims
-
lauryz
- Pradedantysis
- Vietovė: mazeikiai - klaipeda
dezes aptraukims
zadu apsitraukt savo maza suba tai kas kokia kilimine danga pasiulitumet kokia geriau butu ir gal kas galit linka pasiust... is anksti dekui 
Calibra 2.0i C20NE
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
nueik i devetu rubus kokius ir paprasyk koki metra kokios tamsios medziagos storesnes,deze biski nusisveisk su svitriniu ir su lipalu priklijuosi,tokiai dezei uzteks,juk ne stebuklu nori kaip supratau...o kitu atveju yra speciali medziaga,jos yra dauguma audia parduotuviu,ten procesas ir kainos jau kitokios 
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
daug esu tokiu dalyku dares na nenoriu girtis bet jie buvo visai vyke..... jej nori kad graziai atrodytu deze nuvaryk i senukus ar ermitaza pasirink kilimines dangos spalva, imk kuo plonesne, ji tau kainuos apie 10lt tai yra 2 kvadratiniai metrai perakis tau jos uztex nusipirk dar kliju as naudoju "titana" jie universalus ir kainuija puse litro apie 7lt tad taureix skabiu kad darbas butu lengvesnis ir kancialerinio peiliuko pjaustyt jaj na ir belieka kibt i darba
jej nori galesiu savo darbu foto atsiust
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Suarchyvuok nuotraukas zip formatu ir įdėk į kokį www.talpink.lternix rašė:o kaip idet?![]()
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
C20NE
jei reikia medziagos nueik i senukus ,ten turi jie tokiu kilimu juodu nezn kaip vadinas, o uz begini ar kvadratini metra kaina nedaugiau 10 lt vot 
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
uoi as ir norejau ta pasakyti viens kita netaip supratomernix rašė:tj as sita jau buvau pasakes tj pamaniau kad kazka kita norejej pasakyt![]()
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.