kikie geleziukai? gal kur lemputei minusa paduoda? pas mane jie buvo nuluzineje, tai vfarines juosteles gala ikisau ir jau koki puse metu no problems....
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
donatukass rašė:kikie geleziukai? gal kur lemputei minusa paduoda? pas mane jie buvo nuluzineje, tai vfarines juosteles gala ikisau ir jau koki puse metu no problems....
galines faros gabaritas su stopais apvalus plastmasinis deklas nezinau kaip pavadinti kur lempute isisuka ir tris kontaktai egzistuoja tai man tie visai surudije ir nuluze
pas mane irgi buvo nuluze tie patys geleziukai tj as tiesiog padirbejau su lituokliu ir sutvarkiau bet iskilo viena problermele kad kai ijungi fdaras ir idedi i ta lizda lempute isijungia degimas! kokia viso to priezastis gali but?a.?
na net nezinau....seip kad pacio vedziotu laidu nera viskas originaliai.....beto cia kai idedi ta lempute kur vienas kontaktas uzsidega stabdzius nuspaudus o kitas faras ijungus tj vat kai stabdzius nuspaudi uzsdidega normaliai o kai prijungi kad ir kitas kontaktas degtu kai ijungi faras isijungia degimas! niekaip nesuprantu kame cia saknys