kaip pasidaryt liepsnas is duslintuvo?
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
As apie Calibros greicio padidinima rasiauLauris rašė:....reaktyvine calibra y dangu pas liepsnojancius angeliukus
bad brains aprasyk aprasyk! nes cia jau ziuriu savamoksliai bando atoma suskaldyt...
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
jungiama taip: turim dvi reles. jos turi po 5 kontaktus - 30 86 87 ir 87a.
jamam du laidus is babinos: 15(patikrint galima pamatavus itampa su uzvestu varikliu - turi buti 12v) ir 1(prijungus sviesos dioda su uzvestu varikliu turi mirkseti. Ispejimas: diodas turi buti su 1000omu varza, poliariskumas taip pat svarbu, todel ieskant kiekviena karta sukeisti pliusa su minusu kol rasit).
jungiam situs du laidus prie reliu. 15-ta prie pirmos reles 30kontakto ir 1 prie kitos reles 30 kontakto.
is pirmos reles 87a vedam laida i variklio babinos 15ta. kitaip sakant perkirpus i variklio babina ateinanti laida ta dali kuri jungiasi prie babinos jungti prie reles 87a o ta kuri iseina is variklio pravodkes jungti prie reles 30.
ta pati padarom su pirmu kontaktu.
toliau is pirmosios reles 87 vedam laida iki duslintuvo ir jungiam prie babinos 15to. ir is antrosios reles 87 vedam iki duslintuvo ir jungiam prie babinos 1. prie duslintuvo esanciai babinai pajungiam mase (kebulas).
montuojam i salona jungikli. prie vieno isvado jungiam mase, prie kito laida ir vedam ta laida iki minetu reliu. padarom kad laidas issisakotu i du ir jungiam tuos laidus prie abieju reliu 85 kontaktu. prie 86 jungiam pliusa nuo degimo t.y. 15 kontakta.
ir voila

jamam du laidus is babinos: 15(patikrint galima pamatavus itampa su uzvestu varikliu - turi buti 12v) ir 1(prijungus sviesos dioda su uzvestu varikliu turi mirkseti. Ispejimas: diodas turi buti su 1000omu varza, poliariskumas taip pat svarbu, todel ieskant kiekviena karta sukeisti pliusa su minusu kol rasit).
jungiam situs du laidus prie reliu. 15-ta prie pirmos reles 30kontakto ir 1 prie kitos reles 30 kontakto.
is pirmos reles 87a vedam laida i variklio babinos 15ta. kitaip sakant perkirpus i variklio babina ateinanti laida ta dali kuri jungiasi prie babinos jungti prie reles 87a o ta kuri iseina is variklio pravodkes jungti prie reles 30.
ta pati padarom su pirmu kontaktu.
toliau is pirmosios reles 87 vedam laida iki duslintuvo ir jungiam prie babinos 15to. ir is antrosios reles 87 vedam iki duslintuvo ir jungiam prie babinos 1. prie duslintuvo esanciai babinai pajungiam mase (kebulas).
montuojam i salona jungikli. prie vieno isvado jungiam mase, prie kito laida ir vedam ta laida iki minetu reliu. padarom kad laidas issisakotu i du ir jungiam tuos laidus prie abieju reliu 85 kontaktu. prie 86 jungiam pliusa nuo degimo t.y. 15 kontakta.
ir voila

www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
-
meck@8V
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Alytus
jo jo kamikadze aprasyk kaip ka darei...kamikadze rašė:wat norejau paklausti kdl ash nesataciau jokiu reliu nieko tik baliba ir zwake ir mygtukas..
pucia liepsnom ir dar saudo![]()
![]()
tikraja to zodzio prasme
o va norejau paklausti toki dalyka:
1. babina tvirtinti kuo arciau ismetimo bakelio? ar pakanka bet kurioi vietoi kad tik "nestu" laidas zvakei?
2. kurioi vietoi tvirtinti zvake galinam bakelyi? ir kaip giliai zvake isukti?
is anksto dekoju uz informacija
[url=http://www.forum-lines.ru/][img]http://www.forum-lines.ru/rez/mecka8v.gif[/img][/url]
to meck@8V
jinai pas mane bo benzo baku. antra gali ja statyt nors ir po sedyne tik daugiau metalo turek gal pramus i kisene tei biski pakaifuosi
nu apie galinius bakelius pas mane tokiu nera
sako pas mane duslintuwas kiauras ten grazus wamzdis wisur praeina
o i glusa iwirink spergi o poto zwake suk kiek eina tik nepersistenk

jinai pas mane bo benzo baku. antra gali ja statyt nors ir po sedyne tik daugiau metalo turek gal pramus i kisene tei biski pakaifuosi
nu apie galinius bakelius pas mane tokiu nera
o i glusa iwirink spergi o poto zwake suk kiek eina tik nepersistenk
110kw :P ir man zjbs
-
meck@8V
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Alytus
nu tu cia ir parasei...kamikadze rašė:to meck@8V
jinai pas mane bo benzo baku. antra gali ja statyt nors ir po sedyne tik daugiau metalo turek gal pramus i kisene tei biski pakaifuosi![]()
![]()
![]()
nu apie galinius bakelius pas mane tokiu nera![]()
sako pas mane duslintuwas kiauras ten grazus wamzdis wisur praeina
![]()
![]()
![]()
o i glusa iwirink spergi o poto zwake suk kiek eina tik nepersistenk![]()
nu teks kreiptis i tuos kurie aiskiau paaiskintu
[url=http://www.forum-lines.ru/][img]http://www.forum-lines.ru/rez/mecka8v.gif[/img][/url]
nu ar jus rimtai nesuprantat kur ka jungt?
nes pas mane irgi kaip pas kamikadze, ar pas ji kaip pas mane. ta babina dek kur nori, swarbu kad laido uztektu. beto mygtuka dekite (atjungia nefiksuoja)taip jis vadinas ,o toliau aiskinkites. nenorekite wisko ant lekstutes.
beto ir pas mane ner kazkokiu reliu, o saudo tai gerai- paziurek i nuoroda po mano zinute 
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
joptararaika,sita dalyka tikrai puikei zinau,bet kaip kamikadze parases paiskinima tai net as nesupratau.
ten viskas zaprasta: babina statai po galiniu bamperiu laidus tarp babinu vedi per salona,nes taip maziau gauna svyravimo.
toliau zvake virini suki ar kaip tik nori pritvirtini apie 10cm nuo ismetimo galo taip ira efektyviause,babina imi ne bet koke o toke pacia kaip po kapotu,(jai 16v imi nuo 16v, jai 8v imi 8v)geriauses efektas.duslintuvas turi biti kiek imanoma tiesesnis o rezikai nors ir vienas paskui kita svarbu tiesiogei.vamzdzio skersmuo rekomenduojamas 50-60mm.
laidus jungem labai paprastai imam truputeli storesnius nei eina orginalus i babina,du laidus nuvedam i gala kur jungesi i babina.po to tuos du laidus prijungem prie variklio babinos,po to imam junktuka is kurio iseina trys laidai (per ta junktuka turi buti dvieju padeciu,viena padetis pastovi,paspaudus junktuka turi ta padetis issijunkti is isijunkti sekanti,sitas junktukas elektros prekese kainuoja nuo 3lt.) tai va is tu dvieju laidu bebynos laidu iman betkury ir jungem tai:
laidas kuris iseina is variklio i babyna jungem i junktuko pagrindini laida,pariklio babinos laida jungem i junktuko pastove padety,duskes laida jungem i trece junktuko laida ir viskas liepsnos tavo.
JAI DAR KAM NEAISKU PO MANO PAISKINIMO TAI ZINOT ESAT NEZINAU KAS,
P.S reles reikalingos del saugumo kad neperdektu laidai ar kasnors nesusviltu pvz.pirmoi vietoi eina saibom myktukas.
atciu uz demesi darykites visi i sveikata ir ir ant kaledu uzsvieskit.
ten viskas zaprasta: babina statai po galiniu bamperiu laidus tarp babinu vedi per salona,nes taip maziau gauna svyravimo.
toliau zvake virini suki ar kaip tik nori pritvirtini apie 10cm nuo ismetimo galo taip ira efektyviause,babina imi ne bet koke o toke pacia kaip po kapotu,(jai 16v imi nuo 16v, jai 8v imi 8v)geriauses efektas.duslintuvas turi biti kiek imanoma tiesesnis o rezikai nors ir vienas paskui kita svarbu tiesiogei.vamzdzio skersmuo rekomenduojamas 50-60mm.
laidus jungem labai paprastai imam truputeli storesnius nei eina orginalus i babina,du laidus nuvedam i gala kur jungesi i babina.po to tuos du laidus prijungem prie variklio babinos,po to imam junktuka is kurio iseina trys laidai (per ta junktuka turi buti dvieju padeciu,viena padetis pastovi,paspaudus junktuka turi ta padetis issijunkti is isijunkti sekanti,sitas junktukas elektros prekese kainuoja nuo 3lt.) tai va is tu dvieju laidu bebynos laidu iman betkury ir jungem tai:
laidas kuris iseina is variklio i babyna jungem i junktuko pagrindini laida,pariklio babinos laida jungem i junktuko pastove padety,duskes laida jungem i trece junktuko laida ir viskas liepsnos tavo.
JAI DAR KAM NEAISKU PO MANO PAISKINIMO TAI ZINOT ESAT NEZINAU KAS,
P.S reles reikalingos del saugumo kad neperdektu laidai ar kasnors nesusviltu pvz.pirmoi vietoi eina saibom myktukas.
atciu uz demesi darykites visi i sveikata ir ir ant kaledu uzsvieskit.
v6