AUTO FASHION 2005 in Klaipeda
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Kaip supratau,visiems labiau tiko pirmas variantas.Gerai...man jis irgi labiau patinka.Del masinu,tai visu pirma norejau,kad butu musu klubo masinos,o be to pravertes foto albuma,tai geriausi pavyzdziai,kuriuos radau.Savo masinos nenoriu det,nes piesinys labai aktyvus-maiso kompozicijai.Jai kas turit geresniu pavyzdziu,siuskit man i danistattoo@yandex.ru,bet tai turi but klubo masinos.
Ir greiciau man siuskit informacija,kuria norima patalpinti ant brosiuros.Aciu visiems uz issakyta nuomuone
Ir greiciau man siuskit informacija,kuria norima patalpinti ant brosiuros.Aciu visiems uz issakyta nuomuone
JACKASS'as
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Demesio,demesio!!!!!
Sudai ir myzalai!!O aiskiau....renginys "AUTOFASHION 2005" perkeliamas is birzelio 10-12d. i birzelio 17-18d.
Taip yra daroma nes lygiai ta pati savaitgali Kaune vyks "Mileniom Bike Show",zodziu del organizatoriu nesusikalbejimo,renginys perkeliamas savaitgaliu i prieki.Tikiuosi dideliu keblumu musu sveciams nebus ir mes galesim susitikti in KLP.
Sudai ir myzalai!!O aiskiau....renginys "AUTOFASHION 2005" perkeliamas is birzelio 10-12d. i birzelio 17-18d.
Taip yra daroma nes lygiai ta pati savaitgali Kaune vyks "Mileniom Bike Show",zodziu del organizatoriu nesusikalbejimo,renginys perkeliamas savaitgaliu i prieki.Tikiuosi dideliu keblumu musu sveciams nebus ir mes galesim susitikti in KLP.
JACKASS'as
-
DeX
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
Tai reik suprast, kad pas pacia Jurgute su rasyba isvis nekas ane ?Jurgute rašė:Haroldai pasistengsim parasyti iki rytojaus.. eindzel, ruosiasi egzams tai sunku ja pagaut laisva. pasistengsim iki rytojaus
======
It's another great day 4 science
91' dohc
It's another great day 4 science
91' dohc
dex nu blyn tu tai pavarai.. o man tai tipo ne sesija ane? nei koliu, nei yskaitu nei egzu man turbut nera.. jau kelinta sav uzspausta moxlu ir tipo as dar cia kaltinama kazkuo. sesk pac ir rasyk jei nekantrauji labai!DeX rašė:Tai reik suprast, kad pas pacia Jurgute su rasyba isvis nekas ane ?Jurgute rašė:Haroldai pasistengsim parasyti iki rytojaus.. eindzel, ruosiasi egzams tai sunku ja pagaut laisva. pasistengsim iki rytojaus, jei egzais uzspausta zmogu dar rasiniu travinat.
kai bijai zengt,griuk ant pilvo ir sliausk.. ;)
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Gerai,pasakysiu ka pasake man.serik222 rašė:man tai dar geriau. nes bijojai kad nespesiu auto sutvarkit.
Dani, gali placiau apie rengini? kas ten dalivaus ? ar nebus ten koks sudas kaip kauno auto parodos ?
Zodziu bus daugiau masinu nei pernai,o pernai buvo apie 60.siemet planuojama apie 100.Atvaziuoja apie 15 masinu is Rigos.na pernai man neteko paciam dalyvaut toje parodoje-pastaciau masina ir viskas.Bet siaip sake.kad buvo linksma-grojo DJ'us,lakste "Tinadance" merginos,kurios noriai pozavo prie automobiliu.Visiems dalyviams buvo suteiktos VIp teises naktiniame klube "da-da" (iejimas for free).Zinoma buvo ir trukumu.Organizatoriai leido pasiimti automobilius kiekvienoa diena vakare,todel gaudavosi haosas.Siemet,jei palikai automobili,tai jau visoms trim dienoms ir jei issivarei gali ir nebegryzti.Paskui be reikalo leido demonstruoti variklio garsa uzdaroje patalpoje,nes ventiliacija labai bloga buvo,o be to saule plieke kaip isprotejusi.
Na bet siemet pasimokius is klaidu bus padarytas daug rimtesnis renginys,na bent jau taip organizatoriai sneka.
Atvaziuokit-nedvejokit,gal ir bus ne taip kaip isivaizdavot,bent jau prie juros nuvarysit,su hebra pasitusinsit ir siaip atsipalaiduosit...atvarykit
JACKASS'as
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Vilnius
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Jo,ir as taip siulau,nes sekmadieni tikrai nebus jau nieko gero-visi namo skirstysis.Pasitusinsim penktadienio vakara,pirtele jau uzsakyta,kainuos apie 300lt visai nakciai.salia parodos vietos yra 'hiper maxima",nusipirksim saslyko,alaus.Miegamu vietu yra (nedaug,tik 12),tad atsivezkit kokius miegmaisius,gal net palapines,nes vieta ten tikrai grazi.Tai va .....CalibriS rašė:as tai atmaisiu man dar gerau kad savaite nukeliamabeto kaip suprantu gerau butu atlekti 5i-iki 6io vakaro buti
JACKASS'as
Mano mintis del autofashion'o
Manau butu dar vienas pliusas calibra-club'o stendui jeigu susiorganizuotume multimedia projektoriu ir demonstruotume klubo klipa non stop. Dani per meeta snekejom del medziagos kad jau butu imanoma pagaminti filmuka. Toki stilium summer season
Del techniniu dalyku kreipiuos i klubo Prezidenta Harolda, nes kiek zinau del grand meeto in vln tuos dalykus tvarke jis (klipo rodymas per LCD miestuose). Reiktu projektoriaus, o su kompu tai jau mum lengviau butu
Sakykit ka manot, Dani, Haroldai ir kiti?
Manau butu dar vienas pliusas calibra-club'o stendui jeigu susiorganizuotume multimedia projektoriu ir demonstruotume klubo klipa non stop. Dani per meeta snekejom del medziagos kad jau butu imanoma pagaminti filmuka. Toki stilium summer season
Del techniniu dalyku kreipiuos i klubo Prezidenta Harolda, nes kiek zinau del grand meeto in vln tuos dalykus tvarke jis (klipo rodymas per LCD miestuose). Reiktu projektoriaus, o su kompu tai jau mum lengviau butu
Sakykit ka manot, Dani, Haroldai ir kiti?
http://rolandas.esu.as/atsakymas/