C20LET ir C20xe trukusios galvos twarkymas
nezinau kaip skaitosi tas ytrukimas mikro ar ne, bet anuose linkuose kur daviau skersiniam pjuvyje jis parodytas
o del to kad nezinia ka nupirksi tai yra dvieju rusiu galvos, vienos turi sia problema kitos nea, susirandi antraji varianta ir fsio... ir reikia greitai suktis kol neprasidejo salciai....
kitas dalykas, del to kad y ausinimo skysty patenka tepalo gali pradet varkiklis kaisti ? nu praejus kiek laiko, vaziuojant normalia nieko, bet sustojus ar mieste tai keletas minuciu ir 90 jau yra, galvoju kad gal vandens pompa ant mazu apsuku nepakankamai pumpuoja vandeny arba kaltas tepalas nusedes ant daugelio sieneliu.... kitas dalykas gal del perkaitintos galvos gali taip buti ? kas tada ?
o del to kad nezinia ka nupirksi tai yra dvieju rusiu galvos, vienos turi sia problema kitos nea, susirandi antraji varianta ir fsio... ir reikia greitai suktis kol neprasidejo salciai....
kitas dalykas, del to kad y ausinimo skysty patenka tepalo gali pradet varkiklis kaisti ? nu praejus kiek laiko, vaziuojant normalia nieko, bet sustojus ar mieste tai keletas minuciu ir 90 jau yra, galvoju kad gal vandens pompa ant mazu apsuku nepakankamai pumpuoja vandeny arba kaltas tepalas nusedes ant daugelio sieneliu.... kitas dalykas gal del perkaitintos galvos gali taip buti ? kas tada ?
sseghgagsdggasg
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
na va man irgi atrodo c20let yra mikro trukimas
dar tiksliai nezinau ,nezs trupuciuka radiatorius leidzia,bet viena kart gryzes patikrinau apatinius radiatoriaus slangus tai buvo kieti ir ispusti o issipletimo bakelio kamscio nejo atsukt nes buciau rankas nudeges ,toks jausmas kad i ausinimo sistema pucia ora po truputi to pasekoje ir slangai kieti ir antifriza greiciau isvaro 
BMW e36 M3 210kw
atsukes issipletimo bakely turi pamatyt ten tepalo, pilka tirsta mase... 92 metu let turi sia beda, apzek galva, sale paskirstytojo truputy zemiau kamstis toks yra ar ne, jei yra tai galva niekam tikus, pas mane toks variantas
o jei kompresija varo tai labiau tiketina kad tarpinei chana
sseghgagsdggasg
uzkures atsuk issipletimo bakely ir ziurek kas darosi, jei varo kompresija berods turetu matytis, nu kiek nete zejau tai neradau kad del galvos tokios bedos but, pagrinde tepalas antifryze... o kad kaista tai pas mane tas pats... graziai vaziuojant nk, bet uzmynus tai greit rodykle soka
sseghgagsdggasg
tai va katik buvau uzvedes ir ziurejau viskas ledas jokiu pozimiu kad kaskas butu ,jokio tepaliuko ,issipletimo bakelis swarus ,vanduo tai pat skaidrus nezinau kame reikalas gal ta skilute radiatoryje man viska darogal del tos skilutes ir patenka oro i sistema ,o to kamscio tai neradau ,ieskojau zemiau tramblioriaus (paskirstytojo)bet berods nieko nedaryta 
BMW e36 M3 210kw
del to kamscio, tai jei yra toks metalinis apvalus gal 1 ct dyzio dangtukas supranti kad galva niekam tikus ir anksciau ar velia uturesi bedu, jei nera jo vadinasi tu lucky boy
na o del to kaitimo tai nei nzn, pabandyk normaliai vaziuojnt, pas mane ziuriu kad nekaista taip, beje pas mane padryta jungtukas yjung vintiliatoriu, kad nereiktu laukt kol ykyla temperatura, kitas dalykas, maciau kad pas mane termostatas neseniai keistas, tai gal tai susija del to kaitimo...
sseghgagsdggasg