del v6 galios

Viskas, kas netelpa i kitų sub'ų temas arba tiesiog nežinai kur klausti.
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

tiketina kad imanoma ;)
"Eine Legende Lebt Immer..."
BravoL
Klubo garbės narys
Vietovė: Alytus
Kontaktinė informacija:

Standartinė BravoL »

DIAVOLO rašė:to BravoL-> tu tikras jog įsiurbimo velenai? Kažkaip buvau įsitikinęs jog išmetimo.. :roll:
Nu kiek atsimenu ish vieno website'o tai buvo Inlet Cams parashyta..
O del to Inlet manifold'o tai man atrodo calibra sake kad gal ir galima uzdet bet lygtais kapotas trukdytu or smth'n, reiktu pasidomaut..
C25XE SOLD..
A6 '00 2.7TQ..
http://s1.gladiatus.lt/game/c.php?uid=66179
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

DIAVOLO rašė:to BravoL-> tu tikras jog įsiurbimo velenai? Kažkaip buvau įsitikinęs jog išmetimo.. :roll:
Isiurbimo velenai taciau ju gauti kaip diena su zvake :lol:
Beje, V6 sąvininkų nuomone, ar įmanoma būtų visą įsiurbimo traktą(nuo filtro iki bloko) ir abu galvos dangtelius, permesti nuo vektros 2,5L ,kuris labai panašus į šį nuotraukoje nufotkintą?
Imanoma ir dar kaip imanoma, nes tie kas daro 3.0 kenvercija i calibras tai panaudoja visa isiurbimo oro kanala su isiurbimo koliku nuo 2,5 motoro, nes nuo 3.0l ir 2.5 vektru jis paprasciausiai calibrai netelpa po kapotu :lol:
Taip kad imanoma tik kappotas neuzsidarys :lol:
O del galvu dangteliu tai daug kas taip darosi ir as norejau pasikeisti i tuos metalinius tik vienas nepatogumas kad tepalu dangtelis yra sone desinej pusej ir del kurio neuzsidetu ta grazi variklio apsauga ant kurios skyle tepalui ipilti yra per vidury :wink:
DIAVOLO
Entuziastas
Vietovė: Siauliai

Standartinė DIAVOLO »

O tai gal teko girdėt (ar matyt) ar labai daug neužsidaro :roll: :?:
Kadangi pas mane kapotas plastikinis, užtektų nupjaut kapoto standinantį profilį ir įrengti jį kur nors labiau šone. Čia žinoma jei neužsidaro tik 1-2cm, jei daugiau, tada būtina perdaryti kapotą, o tas jau nelabai traukia.. :D
c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))
NosTraDamX
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Standartinė NosTraDamX »

kapoto perdarymas nera jau taip baisiai :) ko visi taip bijo visko... juk apie papildomus ag snekat :) galima tam daug ka padaryt :) :roll:
opel forever
DIAVOLO
Entuziastas
Vietovė: Siauliai

Standartinė DIAVOLO »

Na aš jokių ag iš tokio įsiurbimo nesitikiu, tiesiog tai kaip priedas prie aliuminio dangtelių, kuris leidžia bet kada lengvai keisti žvakes :D
c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))
Atsakyti