del v6 galios
-
BravoL
- Klubo garbės narys
- Vietovė: Alytus
- Kontaktinė informacija:
Nu kiek atsimenu ish vieno website'o tai buvo Inlet Cams parashyta..DIAVOLO rašė:to BravoL-> tu tikras jog įsiurbimo velenai? Kažkaip buvau įsitikinęs jog išmetimo..![]()
O del to Inlet manifold'o tai man atrodo calibra sake kad gal ir galima uzdet bet lygtais kapotas trukdytu or smth'n, reiktu pasidomaut..
C25XE SOLD..
A6 '00 2.7TQ..
http://s1.gladiatus.lt/game/c.php?uid=66179
A6 '00 2.7TQ..
http://s1.gladiatus.lt/game/c.php?uid=66179
Imanoma ir dar kaip imanoma, nes tie kas daro 3.0 kenvercija i calibras tai panaudoja visa isiurbimo oro kanala su isiurbimo koliku nuo 2,5 motoro, nes nuo 3.0l ir 2.5 vektru jis paprasciausiai calibrai netelpa po kapotuDIAVOLO rašė:to BravoL-> tu tikras jog įsiurbimo velenai? Kažkaip buvau įsitikinęs jog išmetimo..![]()
Isiurbimo velenai taciau ju gauti kaip diena su zvake![]()
Beje, V6 sąvininkų nuomone, ar įmanoma būtų visą įsiurbimo traktą(nuo filtro iki bloko) ir abu galvos dangtelius, permesti nuo vektros 2,5L ,kuris labai panašus į šį nuotraukoje nufotkintą?
Taip kad imanoma tik kappotas neuzsidarys
O del galvu dangteliu tai daug kas taip darosi ir as norejau pasikeisti i tuos metalinius tik vienas nepatogumas kad tepalu dangtelis yra sone desinej pusej ir del kurio neuzsidetu ta grazi variklio apsauga ant kurios skyle tepalui ipilti yra per vidury
O tai gal teko girdėt (ar matyt) ar labai daug neužsidaro
Kadangi pas mane kapotas plastikinis, užtektų nupjaut kapoto standinantį profilį ir įrengti jį kur nors labiau šone. Čia žinoma jei neužsidaro tik 1-2cm, jei daugiau, tada būtina perdaryti kapotą, o tas jau nelabai traukia..
Kadangi pas mane kapotas plastikinis, užtektų nupjaut kapoto standinantį profilį ir įrengti jį kur nors labiau šone. Čia žinoma jei neužsidaro tik 1-2cm, jei daugiau, tada būtina perdaryti kapotą, o tas jau nelabai traukia..
c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))
-
NosTraDamX
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda